Save the date ‘Dag van de Cultuureducatie’ 28 september

Het Platform Cultuureducatie Limburg (PCL) organiseert in opdracht van Provincie Limburg de Week en Dag van de Cultuureducatie in Limburg. Het onderwijs,  culturele veld en gemeenten zijn uitgenodigd om kennis op te doen en krijgen inspiratie aangereikt over cultuureducatie in het basisonderwijs in Limburg en de landelijke ontwikkelingen ten aanzien van cultuureducatie.

De Dag van de Cultuureducatie vormt de afsluiting van de Week van de Cultuureducatie in Limburg (24-28 september). In deze week staat het basisonderwijs, waar cultuureducatie in het hart van het curriculum tot uitvoering wordt gebracht, centraal. In 2017 was de eerste Week en Dag van de Cultuureducatie, dit betrof vooral een kennismaking met alle partners. Dit jaar wordt er meer ingezet op inspirerende voorbeelden over de inzet van Cultuureducatie in het basisonderwijs.

 

De Dag van de Cultuureducatie vindt plaats op vrijdag 28 september in Theaterhotel De Oranjerie Roermond. Het programma begint om 14.15 uur en zal duren tot 18.00 uur.