ICC Cursus 2018-2019

Inmiddels is Pit Cultuurwijzer een dik jaar actief in Parkstad en we hebben al heel veel bereikt. Er zijn nieuwe samenwerkingen opgestart en kansen zijn in kaart gebracht. Zo blijkt er op veel scholen behoefte te zijn aan een gecertificeerde Interne Cultuurcoördinator (ICC’er). Daarom starten we komen schooljaar met deze cursus! Natuurlijk zal de cursus aansluiten bij het visietraject De Cultuur Loper van Pit Cultuurwijzer.

In het kort; cursus Cultuurcoördinator

 

data: 19 september, 24 oktober, 21 november, 16 januari, 13 februari, 20 maart, 17 april en 22 mei (woensdagmiddagen).

 

Tijd: 14.00 - 17.00 uur.

 

Locatie: SCHUNCK* Glaspaleis, Bongerd 18, 6411 JM Heerlen.


Cursusleider: Vivian Knols, docent aan De nieuwste Pabo Sittard en het Conservatorium Maastricht.


Kosten: Gratis, met aanvraag deskundigheidsbevordering via Pit Cultuurwijzer.

 

Aanmelden: Vóór 1 september door een mail te sturen naar info@pitcultuurwijzer.nl onder vermelding van je naam en contactgegevens van de school. Na je inschrijving neemt een intermediair van Pit Cultuurwijzer contact met je op om je aanmelding te bevestigen. 

 

Wil je liever eerst met een intermediair overleggen of deze cursus bij jou of je school past? Ook dan staan we voor je klaar! 

 

De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) en kan daarom voor 50 uur opgevoerd worden als professionaliseringsactiviteit in het lerarenregister.