Het projectteam van Pit Cultuurwijzer is van start!

Het Pit Cultuurwijzerteam bestaat uit de volgende personen: 

Drie intermediairs, zij functioneren als coach en procesbegeleider op de scholen en voor de culturele instellingen. Dit wordt uitgevoerd door middel van het instrument De Cultuur Loper, netwerkbijeenkomsten, deskundigheidbevordering en co-creaties.

 

Ghislaine Hendrikx is werkzaam geweest bij de Vrije Academie als cultuurcoach voor het primair onderwijs in de Gemeente Landgraaf. Nu gaat ze aan de slag als intermediair naast haar baan als docent tekenen op het CITAVERDE College in Nederweert.

 

Julie van de Schoor verlaat de functie als educatief medewerkster bij Natuurhistorisch museum Maastricht en start als intermediair bij Pit Cultuurwijzer. Dit combineert ze met haar huidige baan als inhoudelijk adviseur bij SCHUNCK* voor onderwijsprojecten in het primair onderwijs.

 

Patrick Letterle was werkzaam als leerkracht basisonderwijs en als educatief medewerker bij philharmonie zuidnederland. De baan als intermediair wordt een nieuwe uitdaging naast zijn werk als dirigent bij verschillende verenigingen in Parkstad.  

 

Naast de intermediairs bestaat het Pit Cultuurwijzer team uit projectleider Susanne Scholtissen-Brekelmans en projectmedewerker Danny Brassé.